vineri, 5 septembrie 2008

Euromaniac

5 – 17 septembrie
vernisaj: vineri, 5 sept., ora 19.30
Benedek Levente
instalatie

Benedek Levente isi propune un experiment - acela de a reprezenta imaginea stereotipica a Romaniei in contextul european.

« Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, fenomenul autopromovarii si al autoidentificarii a devenit mai accentuat in peisajul "mioritic" romanesc. Pe mine m-a interesat o identitate falsa care este promovata si hipermediatizata in mass-media romanesti, folosind elementele si figurile reprezentative si specifice ale acestei identitati. [...] Am incercat sa reprezint prima mea impresie despre Romania actuala pornind televizorul. »

Benedek Levente a absolvit cursurile si studiile postuniversitare ale Universitatii de Vest din Timisoara.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Expo e mizerabila, iar prezentarea din fata..sa fim seriosi!!!! Eu inteleg ca omul e disperat pentru un strop de publicitate, pentru care e dispus sa faca orice..dar sa pui pres cu Romania la usa, pentru picioare, p...de pe fatada si martiri pe fond roz cu buline albe si dupa aia sa speri ca apuci pensia cu toti dintii in gura...sa fim seriosi.
ii urez tanarului benedek levente speranta de viata lunga (ca are nevoie)

Anonim spunea...

as vrea sa expun niste lucrari privitoare la familia lui benedek levente.(in special mama lui).ca sa aveti o idee despre ce este vorba:fac sex anal cu mama lui levente,apoi sex oral.
asta este doar un exemplu.
ma ajutati si pe mine sa-mi expun lucrarile?
mersi anticipat.

Realitatea lui Petria spunea...

Omul este teribilist, dar este linşat într-un mod jalnic.

Anonim spunea...

nu am facut decat sa-i raspundem cu aceeasi moneda.
am lucrat cu materialiul clientului.

Anonim spunea...

G E N I A L !

Anonim spunea...

Expozitia denota dispret fata de o identitate nationala (care nu apartine niciodata unui singur individ), (ne)intelegerea superficiala a unor simboluri nationale, utilizarea gratuita a simbolisticii sexuale si/sau socante pentru a atrage atentia, fixatia modelului negativ si o grafica de nivel "clasa a 9-a liceu de arta", etc. Lucruri pe care trebuia sa le observati, in calitatea dumneavoastra de profesionisti ai artei.

Anonim spunea...

Mai bine scriati pe pres motto-ul artistului: "Hai sa-i socam, daca nu putem sa-i minunam!"

Anonim spunea...

Ce e de facut?

Anonim spunea...

Esti un jeg uman benedek si imi doresc sa ai parte de ceea ce meriti, adica multa bataie(de cap), sa-ti dea statul roman ceea ce cauti si sa te cari dracu din Romania , ca nu o meriti, parazitule.Nu stii nimic despre noi, cum iti permiti,milogule?

Anonim spunea...

Intrebare pt artist: ce imagini ai pune in conturul ungariei?

Ghicitor in fund spunea...

Bravo, Benedek Levente! Misca-i din amorteala lor nationalista! Poate intr-un final vor intelege ca nu daca sari sa-ti aperi tara de un artist (ce pericol!) esti roman, ci daca o aperi de amorteala mintii, daca-ti faci treaba zi de zi si daca nu esti nesimtit!