luni, 21 iulie 2008

I Walked the World Alone

22 iulie - 5 august 2008
Vernisaj: 22 iulie 2008, 19.30
I Walked the World Alone
Eliza Zdru
expozitie de fotografie


Marti, 22 iulie, 2008, incepand cu ora 19.30, se deschide expozitia de fotografie „I walked the world alone” a Elizei Zdru, la Atelier 35, in Str. Selari, 13, Bucuresti. Expozitia va fi vernisata de Francisc Mraz.

Fotografiile acestei expozitii sunt marturia unei explorari a ideii de izolare - izolarea fiintei umane in imensitatea spatiului terestru, izolarea individuala in mijlocul multimii celorlalti, singuratatea.

„Cred ca fotografia ca mijloc de expresie mai mult sau mai putin artistic este poate cea mai potrivita instanta care sa exploreze aceasta tema - prin instantaneul care fura momentul fugitiv in care singuratatea devine vizibila, dar si prin compozitia premeditata”, spune Eliza Zdru.

Folosind atat tehnologie digitala cat si clasica, pe film fotografic, Eliza prezinta o serie de fotografii de strada, neprelucrate, brute.

Eliza Zdru a absolvit Facultatea de Cinematografie a Universitatii Media, sectia regie. A ajuns la film prin fotografie si se reintoarce continuu la aceasta sursa de inspiratie.

Expozitia „I walked the world alone” este cu vanzare si poate fi vizitata la Atelier 35, in perioada 22 iulie - 5 august 2008, de miercuri pana duminica, intre orele 15.00 si 21.00.

Niciun comentariu: