miercuri, 6 februarie 2008

Vreau sa fiu supererou

08 - 26 februarie 2008
Andrei Berindan
"Eu vreau sa fiu supererou"
expozitie de pictura, fotografie si obiect


Tanarul artist Andrei Berindan surprinde, dupa cum el insusi spune, "o serie de portrete ale unor oameni obisnuiti sa se confrunte cu diverse probleme ale vietii si din aceasta cauza exista, in fiecare expresie, o dorinta de a deveni un supererou, iar acolo unde nu e posibil, macar o tendinta spre acest ideal".

Eroii din lucrarile lui Andrei Berindan sunt oameni obisnuiti, suntem noi insine, generatia noastra aflata pe punctul de a invinge si de a esua, mereu panditi de aspiratia de a fi supereroi. Fiecare dintre noi purtam tricoul albastru facand aluzie la costumatia lui Superman. „Eu sunt Superman si tu esti superman”, fiindca, latent, in fiecare dintre noi sta o energie gata sa izbucneasca in momente de cumpana sau de angoasa.

Aflat la prima sa expozitie personala, Andrei Berindan este un supererou artist, absolvent al Universitatii de Nord Baia Mare, Facultatea de Litere, Sectia Pictura, in prezent student in ultimul an al programului de masterat de pictura in cadrul Facultatii de Arte, Bucuresti, in clasa profesorului Marin Gherasim.

Text scris de: Milena Augusta Pop

Update:

Tu vrei sa fii supererou?

Daca vrei si simti ca te tine, te invitam intr-o lume de supereroi, unde sa te dovedesti(da, avem un playstation si 2 controllere si un galerist antrenat:). Invitatia este intr-adevar speciala pentru tine si e valabila in urmatoarea saptamana(pana pe 26 feb 2008, inclusiv), intre orele 19.00-21.00.

2 comentarii:

madz spunea...

asa cum am vazut-o eu.

Atelier35 spunea...

adik
http://theveryme.blogspot.com/
:)
multumim madz