vineri, 16 mai 2008

Otaku Festival 2008

17-18 mai 2008
Otaku Festival
Detalii pe site-ul festivalului
http://www.otakufestival.com




























Festivalul are ca scop sa ofere o platforma unde iubitorii culturii contemporane japoneze si ai artei contemporane romanesti inspirate din aceasta cultura sa se intalneasca timp de doua zile, pentru schimburi de idei, de experienta, participare la evenimente interactive etc.

In cadrul festivalului vor avea loc un workshop de jucarii personalizate, realizat de Otaku in colaborare cu Pisica patrata, un fashion show realizat de Ancient Future Designs in colaborare cu inkamon si happy fish, prezentari de cosplay (costume play) cu invitati de la ceainaria Yume din Cluj, concursuri de AMV-uri (anime music videos) coordonate de Sakura Project, expozitii de desen, proiectii de anime, documentare si film japonez. De asemenea, participantii la eveniment vor avea ocazia sa exerseze ilustratia digitala pe tablete grafice WACOM, sa participe la concursuri diverse sau sa testeze cele mai noi jocuri video WII.

In cadrul Otaku Festival va fi lansat nr. 4 din revista Otaku Magazin, avand ca tema kaidan. In timpul zilei vor avea loc doua concerte pe 8bit sustinute de Minus si MOLOH. Seara va avea loc un concert al invitatilor speciali ai evenimentului, trupa Gothika din Tokyo, Japonia, urmat de un after party cu Gojira.

Co-organizatori: Artivity Collective, Project Sakura, Seireitei, Suburbia, Atelier 35, Kollector Gallery & Ollie Gang Shop.

Parteneri: MGT Educational, TNT Games, Zile si nopti, Galeria 115, YUME,
Roland.ro, HappyFish.ro, Institutul Ceh, Independenta Film, Prooptiki, Bilete.ro, Ticket Point

Parteneri media: Animax, Sunete, ZilesiNopti, Level, TimeOut, Cmyk.

Niciun comentariu: