luni, 21 ianuarie 2008

Office

22 ianuarie - 5 februarie 2008
Alina Samoschi
"Office"
expozitie de grafica


“Office” a pornit de la ideea unui tip de inregimentare sociala a indivizilor, asupra caruia Alina Samoschi propune un moment de reflectie.

Intr-o maniera grafica, minimalista in reprezentare, utilizand iconuri repetitive ce iti induc ritmul monoton al starii provocate de « office », Alina ni se prezinta pe sine si ne dezvaluie spatiul ce-i delimiteaza activitatea.

„Regimul de lucru si stilul de viata este marcant si caracteristic pentru o importanta categorie de tineri din orasele mari. Propunerea mea este un comentariu cu tenta autobiografica legat de acest stil de a trai, in care munca la birou devine cel mai important lucru in economia intereselor personale ale individului, ii ocupa cea mai mare parte din zi, ii acapareaza toata energia, dar si interesul pentru orice altceva ar putea tine de viata personala. Fiecare zi seamana cu precedenta, iar ideea de calendar devine inutila, caci se stie dinainte ce urmeaza, dupa cum se stie si ceea ce a fost”. (Alina Samoschi)

Alina Samoschi este absolventa a Facultatii de Arte Plastice, sectia grafica(promotia 2003) si a Masteratului in Arte Vizuale(promotia 2005), ambele din cadrul Universitatii de Arte, Bucuresti. A participat la numeroase expozitii nationale si internationale, este membru al Clubului Ilustratorilor din ianuarie 2007 si in prezent este graphic designer la o organizatie din Bucuresti.

Vernisaj: marti, 22 ianuarie, 18.00


Niciun comentariu: